PP4C

De garantie voor complete cleanroom expertise

Bedrijven die voor belangrijke processen afhankelijk zijn van cleanrooms, werken vaak op het scherpst van de snede. Het speelveld is smal. Alles moet strak en efficiënt op elkaar afgestemd zijn. Kwaliteit staat voorop. Dat is de omgeving waar de Professional Partners for Cleanrooms (PP4C) zich thuis voelt. PP4C is een strategische alliantie van internationaal werkende, op de cleanroommarkt gerichte bedrijven.

Een professionele bundeling van krachten die het hele ontwikkelproces van cleanrooms – van idee en ontwerp tot bouw en onderhoud – in de hand heeft. Turn-key en met slechts één contactpersoon. Productieprocessen worden logistieke concepten en uw wensen worden effectieve en duurzame oplossingen.

Lees meer op de website van PP4C

PP4C Partners:

Brecon Cleanroom Systems

Brecon Cleanroom Systems is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van stofarme, kiemvrije cleanroomsystemen voor opdrachtgevers in de semiconductor-, food-, farmaceutische industrie en datacenters.

Brecon International

Brecon International beschikt over kennis en internationale ervaring ten behoeve van opdrachtgevers binnen de Health Care sector en internationale (buitenlandse) opdrachtgevers.

Brecon Bouw en Onderhoud

Brecon Bouw en Onderhoud levert bouwkundig specialisten en uitvoerende vakmensen, verantwoordelijk voor alle bouwkundige werkzaamheden bij het plannen van nieuw te bouwen cleanrooms in bestaande gebouwen.

Bolidt

Bolidt Kunststoftoepassing houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en aanbrengen van hoogwaardige kunststof vloer- en wandsystemen voor opdrachtgevers in de industrie-, utiliteits- en scheepsbouw.

Cleanroom Cranes designed & engineered by Mennens

Cleanroom Cranes designed & engineered by Mennens is onderdeel van de Mennens Groep en wereldwijd actief als specialist op het gebied van ontwerp, productie, distributie en plaatsing van een groot assortiment clean room kranen.

Deerns

Deerns bezit uitgebreide expertise op het gebied van plannen, ontwerpen en opleveren van contamination controlled onderzoeks- en productiefaciliteiten en laboratoria die voldoen aan internationale normen (ISO, VDI, GMP, BSL, FDA).

DENIOS

Met meer dan 25 jaar ervaring is DENIOS wereldwijd marktleider als producent van systemen voor de opslag van gevaarlijke stoffen, industriële milieubescherming en arbeidsveiligheid. Sinds 1997 produceert en installeert DENIOS schone-luchtsystemen, zoals laminair downflow booth-units, Crossflow booth-units en LAF-systemen voor de farmaceutische, fijnchemische en voedingsindustrie.

Kuijpers

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 800 medewerkers en een omzet van 160 miljoen euro. Kuijpers ontwerpt, bouwt én onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie.

Metaflex

De luchtdichte schuifdeuren van Metaflex zijn een begrip in de wereld van geconditioneerde ruimten. Al meer dan 35 jaar bieden wij oplossingen die aan de kritische eisen van de sector beantwoorden. Dat vindt men terug in de hoogwaardige kwaliteit maar ook in onze manier van samenwerken.

CMI

Cleanroom Management International (CMI) heeft zich gespecialiseerd in validatie van ‘controlled environments’ en is actief in de sectoren farmacie, gezondheidszorg, micro-elektronica en voeding. Naast de validatie activiteiten beschikt CMI over een eigen kalibratie lab voor kalibratie van fotometers, druk- en temperatuursensoren en particle counters.

Van Aken

Van Aken architecten heeft een breed portfolio van high-tech gebouwen voor de IT-industrie, laboratoria, lithografiemachines en dataopslag en -transport. VAA. heeft de afgelopen 25 jaar alle gebouwen ontworpen voor ASML.

Wero

Kennis is het fundament onder het bestaan van Wero cleanroomreiniging. Wero laat niets aan het toeval over. Onze Mobiele Cleanroom Trailer is daar een sprekend en innovatief voorbeeld van. Voor complexe opdrachten beschikken wij daarmee over een compleet programma reinigingsmiddelen en –technieken. Zo grijpen we nooit mis en hebben we alles binnen handbereik. Praktisch, besparend en professioneel. Wij maken van een onzichtbare vijand een zichtbaar resultaat.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat Wero voor u kan betekenen.